Hajós esküvő

balatoni vitorláson

Mondd ki az igent a tó közepén!

Képzeld el a csodaszép tájat, ahogy körbeölel a víz. A zöldellő part felől kellemes szellő simogat. A vitorláshajó fedélzetén a szerelmedet öleled, és a szemébe nézve mondod ki az esküvői szertartás fogadalom szövegét.

A szertartás után hideg pezsgővel ünnepeltek és együtt nézitek ahogy a nap aranyra festi a vizet a horizont alá bukva.

Ez a balatoni hajós esküvő élménye egy vitorláson – ami könnyedén a Tiétek lehet.

Ökumenikus szertartás

Az esketést az Ökumenikus Egyház lelkésze végzi keresztény hagyományok szerint felekezetközi szertartásban. A házasságkötésnek nem feltétele, hogy azonos felekezethez tartozzatok vagy meg legyetek mindketten keresztelve.

A szertartás menete: bevezető, olvasmány, házassági szándék kinyilvánítása, fogadalomtétel, gyűrűcsere, halászcsomó (választható), lezárás

Életünk élménye

Csak mi ketten a víz közepén, se rohangáló gyerekek, se problémás násznép.

Kati & Tibi

No stress!

Amikor Zoli megkérte a kezem azonnal aggódni kezdtem, hogy milyen lesz az esküvő. Annyira agyamra ment, hogy végül mindent elengedtünk. Csak mi ketten, a két legjobb barátunk (a lelkész és a kapitány) és persze a csodaszép Balaton. Mi kell még?

Zsú és Zoli

Vicces és felemelő

Életemben nem röhögtem ennyit, mint a hajón. Tomi kapitány mindent megtett, hogy vidámak legyünk. Andris nem lett a kötelek zsonglőre, de azóta is büszke arra, hogy a szertartás végén ő bontott vitorlát.

Timi & Andris

Fent az ég, lent a víz, a kettő között szerelem

A mi családunk elég zavaros – elváltak és újraházasodtak, különféle vallásúak, zúgolódás mindenen. Mi pedig „csak” szeretjük egymást. Köszönet Mihály atyának a szavakért, amiket azóta is idézünk. Köszönet a csodás élményért a hajós csapatnak.

Elvira és Ferenc

Hol volt az esküvőd? A Balaton közepén.

Nincsenek szavak rá, hogy milyen gyönyörű volt a feldíszített, kivilágított hajó a naplementében és a szinte karnyújtásnyira lévő csillagok alatt. Minden évben újra akarok házasodni a Balatonon 🙂 !

Rita & Laci

A balatoni vitorláson megtartott esküvőt minden olyan párnak ajánlom szeretettel, akik valódi intim közegben akarnak esküt tenni egymásnak a természet oltáránál és a világ legnagyobb templomának kupolája alatt.

Tóth Mihály

lelkész, Ökumenikus Egyház

Ajánlatkérés

Hívd Csobán Éva koordinátorunkat időpontért, szolgáltatásokért és árakért!

+36 30 75 66 188