Eloping - a laza párok esküvője

esküdj - ünnepelj - menj el bulizni

Létezik olyan esküvő, ahová mindenkit meg tudsz hívni, hogy együtt ünnepeljetek, de nem kerül egy vagyonba?

Lehet olyan esküvőtök, amin nincs feszengés csak szép szertartás és aztán buli valahol a haverokkal?

Hogyan oldjátok meg, hogy megfeleljetek a családnak – és közben úgy bulizzatok, ahogy akartok?

Ezt akarom!Milyen lesz a szertartás?

Eloping = esküvő mindenkivel, buli a haverokkal

Hívjátok meg a barátokat, a családot, a kollégákat, de akár az összes facebook ismerősötöket is az esketésre, amit megszervezünk nektek éppen olyanra, amilyenek Ti vagytok. Hangulatos, szép, elegáns, vidám, kötetlen, egyházi, polgári vagy szimbolikus – amilyet csak szeretnétek. Az esküvői szertartáson ott lehet mindenki, ahogy utána a közös koccintáson, gartuláción, ünneplésen, fotózkodáson is. Majd a menyasszonyi csokor eldobásával egyben el is köszöntök a násznéptől. Ti elmentek a fotóssal közös fotókat készíteni, majd pedig később (kényelmesebb ruhában) találkoztok a barátokkal a megadott szórakozóhelyen és buliztok ameddig csak bírjátok.

Mit fognak ehhez szólni a… ?

A tapasztalat szerint egyszerre meg tudtok felelni a család elvárásának is – hiszen egy nagy közös esketésen mindenkit szívesen láttok – és a saját elképzeléseiteknek is – hiszen a bulizás a barátokkal a legjobb egy jó helyen, jó zenére.

Egyre többen választják ezt az esküvőt, hiszen kíméli a pénztárcát, és közben épp olyan, amilyenek ti vagytok: szabadok.

Helyszín

Az „eloping esküvő” helyszíne bármi lehet: tisztás a pilisi erdőben, a Balaton partja, egy hajó fedélzete, a csepeli gyár udvara, egy múzeum kiállítóterme, az Oktogon közepe… amit csak el tudtok képzelni.

Szertartás

Választhattok 6 féle szertartás közül: polgári, szimbolikus, egyházi, spirituális, hagyományos, hajós – vagy kitalálhatunk egy hetediket… Az esketésekről itt olvashatsz bővebben…

Program

Az esküvő programja megfelel annak, mintha mindenkit elhívtatok volna egy giga-esküvő első felére. Amit kihagyunk, az a giga-vacsora és a „kötelező elemek”. Marad a buli a haverokkal egy tuti helyen.

Költség

Egy esküvő legnagyobb költsége a vacsora, a dekoráció és a zenekar. Ezeket elhagyva az esketés lehet látványos és izgalmas mindenkivel, a buli pedig tartalmas a barátokkal.

Esketés mindenkivel

Éreztétek már, hogy sokkal több embert hívnátok meg, mint amennyi elfér a helyen vagy a büdzsében? Ezúttal senkit nem kell lehúzni a listáról. Az esketésen mindenki ott lehet és veletek ünnepelhet!

Nem kell feltéltenül az Oktogonon esküdnötök – csak ha ti is igazi boldog őrültek vagytok, mint ez a párunk.

Buli a haverokkal

Egy esküvői büdzsé töredékéből mekkora partyt lehetne csinálni bármelyik szórakozóhelyen azzal a 20-30 haverral, akikkel szívesen buliztok együtt? Eláruljuk: hatalmasat…

Eloping esküvő forgatókönyve

Esketés

  • Vendégvárás (kis pogácsa, üdítő)
  • Esketés (fogadalmak, gyűrűhúzás)
  • Koccintás – „pezsgőt mindenkinek!”

Ünneplés

  • Gratulációk fogadása
  • Csoportképek, csokordobás
  • Elköszönés

Party

  • Átöltözés „esküvő light” ruhába
  • Találkozó a megbeszélt helyen
  • Party amíg bírjátok

Beszéljünk az eloping esküvőtökről!

Kérjetek időpontot most – és rakjuk össze együtt az esküvőtöket úgy, hogy nektek a legjobb legyen!